Skip Navigation

Votre carrière chez Thales

DÉCOUVREZ NOS POSTES. UTILISEZ LES FILTRES DE RECHERCHE ET TROUVEZ L'OFFRE QUI VOUS CORRESPOND.

Menu

Down
Chercher à nouveau
Alternativement
Naviguer par
Ou

Cybersecurity Architect

ID de l'offre R0109565 Date de publication 19/11/2020 Lieu: Hengelo, Overijssel, Netherlands
Full time, Contrat à Durée Indéterminée (CDI)
In fast changing markets, customers worldwide rely on Thales. Thales is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our architects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

Cybersecurity Architect

Het cyberveilig houden van systemen op een schip dat 30 jaar in bedrijf is, is een enorme uitdaging. Het Thales Naval Cybersecurity Centre heeft als doel om dit te realiseren en de systemen blijvend te toetsen gedurende hun levensduur 

About the job

Thales ziet het als haar verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat haar klanten te allen tijde betrouwbaar gebruik kunnen blijven maken van hun systemen; vandaag maar ook morgen.

De toepassing van cybersecurity in productontwikkeling zoals bij Thales geschiedt verschilt van de reguliere “IT security”. Basisprincipes en bouwblokken zijn voor een groot deel gelijk, maar er zijn ook verschillen. Binnen een product-ontwikkelorganisatie gaan de cyberwerkzaamheden gelijk op met allerlei andere engineering werkzaamheden: het analyseren van klanteneisen, vaststellen van systeemeisen en systeemarchitectuur, identificeren en specificeren van deelsystemen in hardware en software, uitwerken van infrastructuur en softwareontwerp, integratie van opgeleverde deelsystemen en verificatie op allerlei niveaus.

De cybersecurity architect heeft als taak om de cybersecurityoplossing te standaardiseren, te bewaken en toekomstbestendig te houden. Hij levert een essentiële bijdrage in de totaaloplossing en fungeert als interface naar de systeemarchitecten uit overige engineering domeinen en naar de cybersecurity engineers.

Als cybersecurity architect binnen een complexe ontwikkelorganisatie ben je constant bezig om de cybersecurityarchitectuur af te stemmen op de dynamiek van de variërende klanteneisen, het portfolio van standaardproducten en de potentiële operationele dreigingen. Het expertteam van cybersecurity specialisten werkt samen om tot de juiste invulling te komen van de architectuur, zodat optimale flexibiliteit geboden wordt aan de klanten- en producteisen.

Jouw kennis en inzicht op het gebied van cybersecurity is door je ervaring goed ontwikkeld en je bent bekend met system engineering basisprincipes zoals die toegepast worden in een ontwikkelorganisatie voor technisch complexe producten. Samen met de andere cybersecurity specialisten houd je de kennis van het vakgebied bij, vul je elkaar aan en houd je elkaar scherp. Je neemt gemakkelijk de leiding in vraagstukken waarbij meerdere interne partijen betrokken zijn met soms conflicterende belangen, om tot een acceptabel resultaat te komen.

About you

Als jij onderdeel wilt uitmaken van het Thales Naval Cybersecurity Centre en morgen al in uitdagende projecten wilt werken voor de modernste marines dan zijn we op zoek naar jou!

Natuurlijk breng je een aantal essentiële kwaliteiten en ervaringen mee:

 • een afgeronde WO of HBO opleiding in een technische richting;
 • enkele jaren ervaring als cybersecurity architect of cybersecurity specialist;
 • bekend met system engineering principes;
 • goede analytische en conceptuele vaardigheden;
 • communicatief vaardig en initiatiefrijk;
 • teamspeler en sterke inbreng kunnen hebben in multidisciplinaire teams;
 • goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Daarnaast wegen de volgende kwalificaties positief mee in de selectie:

 • in bezit van CISSP certificaat;
 • gewerkt hebben in een organisatie waarin complexe technische producten worden ontwikkeld;
 • bekendheid met accreditatie.

What’s in it for you

 • Je maakt deel uit van een leuk team in een high tech, innovatieve, internationale omgeving
 • De mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch-/management-/commercieel- of internationaal vlak
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief
 • Een fijne werkplek in een modern gebouw, met aandacht voor een goede work-life balance en flexibiliteit
 • 40 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding en de mogelijkheid jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren; aankoop / verkoop van uren, internetkosten, fietsenplan, bedrijfsfitness, vakbondscontributie of verhuiskosten


Interested?
Solliciteer nu door hieronder op ‘Apply now’ te klikken!

Om er zeker van te zijn dat we een goede match vormen kunnen we je vragen deel te nemen aan een assessment.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


< Retourner aux résultats

À propos de notre emplacement

Hengelo, Netherlands

Rejoindre notre Talent Community

Interessé(e) parSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.

 • R&D : Ingénierie Systèmes & Etudes Générales, Hengelo, Overijssel, Pays-BasSupprimer