Skip Navigation

Votre carrière chez Thales

DÉCOUVREZ NOS POSTES. UTILISEZ LES FILTRES DE RECHERCHE ET TROUVEZ L'OFFRE QUI VOUS CORRESPOND.

Menu

Down
Chercher à nouveau
Alternativement
Naviguer par
Ou

Stage-opdracht - HBO/WO - (Technisch) Engels. Documentatie vertalen van (technisch) Engels naar Nederlands

ID de l'offre R0076401 Date de publication 07/10/2019 Lieu: Hengelo, Overijssel, Netherlands
Full time, Stage
In fast changing markets, customers worldwide rely on Thales. Thales is a business where brilliant people from all over the world come together to share ideas and inspire each other. In aerospace, transportation, defence, security and space, our achitects design innovative solutions that make our tomorrow's possible.

Opdracht: Stage-opdracht voor 3 maanden

Niveaul: HBO/WO

Studierichting: (technisch) Engels

Titel van de opdracht: Technische Documentatie vertalen van (technisch) Engels naar Nederlands

About us

Met 80.000 talenten in 68 landen  zijn we een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van safety en security. In Nederland, waar 2000 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).

Over de afdeling Final Assembly;

Binnen de Supply Chain van de Naval organisatie is de afdeling Final Assembly (ca. 120 personen) verantwoordelijk voor de assemblage en het testen van units voor Thales Systemen. De afdeling kent meerdere  workcells voor de verschillende specialismen, daarnaast een groep waarin logistiek en technische werkvoorbereiding ondergebracht is en een team van Technologen en Manufacturing Engineers.

About the assignment

De werkinstructies van een van onze producten die we maken is in het Engels geschreven, terwijl Nederlandstalige monteurs aan dit product werken. Het Engels van de Nederlandstalige monteurs is van onvoldoende niveau om snel de werkzaamheden die in de werkinstructie staan te begrijpen en te leren. Voor het vlot opleiden van onze (nieuwe) monteurs is het van belang om te beschikken over een goede Nederlandstalige instructie van het technische Engels. Voor het uitvoeren van deze stage is het noodzakelijk dat je uitsluitend de Nederlandse nationaliteit hebt. Daarnaast zal je in een technische werkomgeving aan de slag gaan. Onze inschatting is dat het vertaalwerk ongeveer 3 maanden in beslag neemt. Mocht de vertaling vlotter verlopen dan verwacht, dan kan in overleg gekeken worden of er andere werkzaamheden opgepakt kunnen worden.

Wil jij meer leren over het vertalen van technisch Engels naar Nederlands? Wil jij een bijdrage leveren aan beter begrip van onze monteurs voor hun product? Dan is dit voor jou een geschikte stage!

Affinity

Affiniteit met technisch Engels in een technische werkomgeving.

Thales offers…

  • een interessante stage-/ of afstudeerplek in een internationale high tech omgeving;
  • een open en flexibele werkomgeving;
  • een prima stagevergoeding;
  • een eigen studentenvereniging waarbij je kunt deelnemen aan educatieve en leuke activiteiten.

Interested?

Direct solliciteren? Gebruik dan je eigen, persoonlijke profiel om jouw interesse aan ons kenbaar te maken en kies voor ‘Apply now’.

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 80,000 employees in 68 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!


< Retourner aux résultats

À propos de notre emplacement

Hengelo, Netherlands

Rejoindre notre Talent Community

Interessé(e) parSaisissez les premières lettres d'une catégorie puis choisissez parmi les suggestions. Saisissez ensuite les premières lettres d'un lieu puis choisissez parmi les suggestions. Enfin, cliquez sur "Ajouter" pour créer votre alerte.

  • Immobilier, HSE, Sureté et Sécurité de l'Information, Assistanat et Médico-Social, Hengelo, Overijssel, Pays-BasSupprimer